about us

За нас

Нашата задача е да гарантираме, че качествената финансова информация на нашите клиенти ще достигне навреме до съответните външни потребители – данъчна администрация, инспекция по труда, регулаторни институции, кредитори и други. Ние предоставяме консултантско обслужване на нашите клиенти за избора на най-ефективните начини за организиране на процесите в счетоводството, документооборота и отчитането. В нашата ежедневната работа прилагаме автоматизирани решения без хартия, за да увеличим точността, ефективността и бързината на счетоводните процеси и да осигурим най-добрата стойност за нашите клиенти.

Ние предлагаме услуги в областта на „Труд и работна заплата“, които улесняват нашите клиенти в подобряване на ефективността на традиционно сложните и отнемащи време задачи. Използването на стратегическо планиране и технологиите синхронизира практиките и политиките на компанията с корпоративната визия и отваря нови канали за комуникация, за подобряване на процесите и управлението на разходите. Аутсорсването на административни задачи в областта на човешките ресурси подмага бизнеса в ограничаването на разходите, управлението на риска свързан с работодателите, намаляване на  административната тежест, поддържане на поверителност на информацията и подобряване на организационната ефективност.

 

Мисия, визия, ценности

Нашата мисия и визия отразява нашия стремеж към качество и професионализъм във всичко, което правим.

Мисията на нашата компания е да подпомагаме нашите клиенти да постигат своите цели и да стават все по-добри в своята област, докато ние се грижим за техните нужди.

Визията ни е да продължаваме да сме на разположение и близо до своите клиенти, незвисимо от разстоянието помежду ни и да бъдем все по-гъвкави в предлагането на най-актуалните решения, използвайки последните възможности на технологиите.  

Нашите ценности включват устойчиви и отговорни бизнес практики, точност, коректност и надеждност. Поддържане на дългосрочни партньорски взаимоотношения с нашите клиенти.

© 2020 SmetkaBG Всички права запазени